Tentang Kami

Selamat datang ke KLINIK PERGIGIAN DOVEDENT, sebuah klinik pergigian yang terkemuka beribu pejabat di Bandar Baru Kangkar Pulai, Johor Bahru (JB), Malaysia. Di KLINIK PERGIGIAN DOVEDENT, kami komited untuk menyediakan perkhidmatan pergigian yang terbaik dan penjagaan mulut yang cemerlang kepada pesakit kami yang dihargai. Kemudahan terkini dan pasukan profesional pergigian kami yang berkemahiran tinggi memastikan anda menerima rawatan berkualiti tinggi dalam suasana yang selesa dan mesra. Sama ada anda memerlukan pemeriksaan pergigian rutin, pergigian kosmetik atau prosedur pergigian lanjutan, kami komited untuk melebihi jangkaan anda dan membantu anda mencapai senyuman yang sihat dan cantik.

DR.NOR FARIZAN - self

SENYUM SIHAT DAN YAKIN

DENGAN DOVEDENT!

DR.NOR FARIZAN - team
DR.NOR FARIZAN

Rawatan Kami

Di klinik pergigian kami, kami menggunakan teknologi terkini dan pasukan profesional terlatih untuk memberikan anda pengalaman pergigian yang selesa dan transformatif yang melebihi jangkaan anda.

Crown & Bridge Korona & Jambatan Pergigian

Implant Denture Implan Gigi

Extraction Filling Cabutan & Penampalan Gigi

Scaling & Polishing Penskaleran & Penggilapan

Root Canal Treatment Rawatan Kanal Akar

Teeth Whitening Pemutihan Gigi

Braces / Orthodontic Pendakap / Ortodontik

Minor Oral Surgery Pembedahan Kecil

Veneer VENEER

Maklum Balas Pesakit's Logo
Maklum Balas Pesakit
-Patient
Terima kasih kerana mempercayai & memilih Klinik Pergigian Dovedent, semoga berjumpa lagi di lain waktu !! 😊 SMILE HEALTHY AND CONFIDENT WITH DOVEDENT!!
Ulasan Pesakit 's Logo
Ulasan Pesakit
-Ulasan Pesakit
Ulasan Penuh Gembira: Senyuman Berkilau di Klinik DoveDent! Skaling dan Pemolesan Mampu Milik, Khidmat Luar Biasa. Lawati Sekarang! Di Klinik Pergigian DoveDent, senyuman yang kami cipta berkata lebih banyak daripada kata-kata! Salah seorang pesakit kami Samirah, yang gembira baru-baru ini mengalami keajaiban rawatan Skaling dan Pemolesan kami dan sungguh gembira. Inilah yang dikatakannya tentang pengalamannya: Mengapa Pilih Klinik Pergigian DoveDent: * Staf Profesional dan Mesra: Alami penjagaan pergigian dengan sentuhan mesra daripada staf profesional dan mesra kami. * Kecemerlangan yang Mampu Milik: Capai senyuman yang memukau tanpa merosak bajet. Klinik Pergigian DoveDent menawarkan rawatan berkualiti pada harga yang mampu milik. * Diketengahkan oleh Pesakit: Sertai senarai pesakit yang gembira yang mengesyorkan Klinik Pergigian DoveDent untuk penjagaan pergigian yang luar biasa. Jangan lepaskan peluang untuk mengubah senyuman anda! Lawati Klinik Pergigian DoveDent hari ini, dan tempah rawatan untuk pengalaman pergigian yang tiada tandingan. #SenyumanDoveDent #UlasanPesakit #PenjagaanPergigianMampuMilik
Porcelain Crown's Logo
Porcelain Crown
-Porcelain Crown
Composite Veneer's Logo
Composite Veneer
-Composite Veneer
Minor Oral Surgery's Logo
Minor Oral Surgery
-Minor Oral Surgery
Braces's Logo
Braces
-Braces
Tooth Filling's Logo
Tooth Filling
-Tooth Filling
Premium Whitening's Logo
Premium Whitening
-Premium Whitening
Removable Denture's Logo
Removable Denture
-Removable Denture
Orthodontic Treatment's Logo
Orthodontic Treatment
-Orthodontic Treatment

Testimoni Kami

Di klinik pergigian kami, kepuasan dan kesejahteraan pesakit adalah teras kepada semua yang kami lakukan, dan testimoni kami mempamerkan kepercayaan dan keyakinan yang diberikan oleh pesakit kami dalam pasukan pakar kami.

Panel Kami

Di klinik pergigian kami, kepuasan dan kesejahteraan pesakit adalah teras kepada semua yang kami lakukan, dan testimoni kami mempamerkan kepercayaan dan keyakinan yang diberikan oleh pesakit kami dalam pasukan pakar kami.

AIA AIA

PM Care PM Care

MedKad MedKad

HealthMetric HealthMetric

Berita Terkini

Dapatkan maklumat terkini tentang perkembangan terbaru dalam penjagaan pergigian dan kesihatan mulut melalui bahagian berita kami yang informatif dan menarik.

Promosi Semperit Eid Mubarak 2024 |

Sempena meraikan Hari Raya 2024, "Promosi Rawatan Braces" atau dikenali sebagai Promosi Semperit.

 03 Apr 2024
Lihat lebih banyak

Promosi Eid Mubarak 2024: 10% Off |

Kepercayaan anda kepada kami layak diberi ganjaran. Tebus diskaun 10% dan temui kegembiraan menerima hadiah percuma yang menanti hanya untuk anda.

 03 Apr 2024
Lihat lebih banyak

Eid Mubarak Free Consultation 2024 |

Promosi Raya kami pada tahun 2024 terbuka kepada semua orang! Sebagai sebahagian daripada tawaran istimewa ini, anda akan menerima konsultasi percuma

 03 Apr 2024
Lihat lebih banyak
 

Hubungi Kami

Ada soalan atau perlu membuat temujanji? Hubungi kami sekarang, dan pasukan profesional pergigian kami yang berdedikasi akan membantu anda dengan segera dan menyediakan tahap penjagaan peribadi yang tertinggi.

phone 013-477 4347 07-586 3569

email hr.dovedent@dovedentdentaljb.com

address 4, (Tingkat 1), Jalan Pulai Makmur 5/1, Bandar Baru Kangkar Pulai, 81300 Skudai, Johor, Malaysia.